Language123 Beschrijf een bezoek aan een interessante tentoonstelling

Language123 Beschrijf een bezoek aan een interessante tentoonstelling

Beschrijf een bezoek aan een interessante tentoonstelling

Beschrijf een bezoek aan een interessante tentoonstelling

Vorige week een tentoonstelling van schilderijen van beroemde kunstenaars werd georganiseerd door de culturele en artistieke Association in The Art Gallery op Nguyen Hue straat. Omdat het erg dol op schilderijen, ikzelf ging er vroeg in de ochtend.

Toen ik aankwam, had de Art Gallery is vol met mensen. Groepen door groepen mensen het invoeren van de tentoonstellingszalen, hun gezichten straalden van vreugde.

Op de muren, verschillende patronen van moderne schilderijen hingen: houtskooltekeningen, potlood tekeningen en olieverfschilderijen waren tentoongesteld. De meesten van hen weerspiegelen de dagelijkse activiteiten en sommige van hen brengen ons in een wereld van fantasie en dromen. Als ik door de tentoonstellingszalen wandelde, hoorde ik de stem van docenten die de bezoekers over de kunstenaars en hun werken vertelden.

Een olieverfschilderij door Lu Tong Dao, een van de beroemdste kunstenaars in HCM stad, uitbeelden van een scène bij schemering in het land trok mijn aandacht best: op een lange en eenzame weg, een buffel mals, zit schrijlings op zijn dier, is ontspannen die een fluit op weg naar huis. Prachtige gloed van de schemering verspreiden op de gouden rijstvelden, draaien ze in geel fluwelen tapijten. Vanuit de verte, in de blauwe lucht, een groep ooievaars zijn strekken hun witte vleugels, zachtjes vliegen naar hun warme nest. Het schilderij deed herinner me van mijn gelukkige jeugd in mijn geboortedorp waar ik woonde mijn gelukkigste dagen van mijn leven.

Nogal moe na uren lopen ik ging zitten op een bankje en sprak met anderen over de tentoonstelling. De tentoonstelling bood me kostbare minuten van ontspanning en verrijkt mijn verbeelding. Het bracht me terug in mijn gelukkig en vredig verleden, vol liefde en tederheid onder mijn geliefden. Voor het verlaten van de beurshallen, kocht ik de ansichtkaarten van mijn favoriete schilderijen te houden als souvenir of naar het buitenland te sturen naar vrienden.

Ook u kunt bestellen hier.

Read more

  • land vervuiling

    De afvalstoffen dat land vervuiling veroorzaken, worden in grote lijnen ingedeeld als vast stedelijk afval (MSW, ook wel gemeentelijk afval), bouw- en sloopafval (C D) afval of puin, en…

  • Kidness Short Stories

    Maria, de Kangoeroe en KAREN DE BEE Nieuwe Short Story for Kids geschreven door: Asley Juliana Camayo. Er was eens # 8230; Er was een kangoeroe riep Mary, die een ontmoeting met een bij . De…

  • 10 vreugden van Reizen in een lokale bus

    We weten soms, reizen in een lokale bus kan echt moeilijk, met name wanneer je vervelende kinderen en snurkende oude mannen als mede passagiers. Maar aan de andere kant, er zijn zo veel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

17 + twaalf =