Monster antwoordbrief van de dochter aan haar liefhebbende moeder

Monster antwoordbrief van de dochter aan haar liefhebbende moeder

Door eBudhia | categorie Letter

Dear Mama,

Bedankt voor je brief&# 8230; .. vol met nuttige adviezen, die ik zal proberen om zo veel mogelijk te volgen. Ik weet niet dat ik al de weg te gaan door uw raad, maar ik zal zeker zo ver gaan als het mogelijk is.

Ik realiseer me dat we op doorreis zeer kritieke momenten, maar escapisme is geen antwoord op maatschappelijke vragen. We moeten spot beslissingen te nemen over elk probleem dat zich voordoet, terwijl het vermijden van eisen voor en de hele weg.

Ik hoop dat u het eens met de grote psychiater Alfred Adler, die zei in wat het leven moet voor u betekenen. Alle mislukkingen-neurotici, antipsychotica, criminelen, dronkaards, probleemkinderen, zelfmoorden, perverselingen en prostituees&# 8230 ;. zijn mislukkingen omdat ze ontbreken in maatschappelijk belang.

Dus ik hoop dat je niet van me te ontbreken in het maatschappelijk belang. Zul je?

Met liefde voor iedereen.

Yours liefdevol,

Naam

Ook u kunt bestellen hier.

Read more

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

18 + 17 =