Monster klacht brief aan de General Manager van een bank over een tak

Door Aaditya | categorie Letter

klachtenbrief monster tot General Manager van een bank over een tak.

De General Manager,

Banknaam ………………………

Adres

Sir,

Mijn spijt moet ik u mededelen dat de ‘A’ Tak van uw kantoor niet bevredigend diensten renderen aan haar klanten.

Ik ben een regelmatige klant van deze tak voor de afgelopen tien jaar. Ik heb geconstateerd dat de aangeboden diensten onlangs zijn verslechterd. De bank personeel is zeer onzorgvuldig met betrekking tot de timings. De bank niet echt beginnen functioneren op 10:00 Het verlies door de klanten hebben geleden als gevolg van deze, niet kan worden opgevat door hen. Bovendien, vertraging in transacties, veroorzaakt onnoemelijke ontberingen aan de klanten. In feite, vorige week, moest ik wachten bij de balie voor een vol uur om mijn check gewist.

Vragen worden niet bijgewoond goed en soms noodzakelijke formulieren en documenten zijn ook niet beschikbaar. De algemene houding lijkt minder klantgericht zijn.

Daarom verzoek ik u persoonlijk de zaak te onderzoeken en de nodige stappen om de werkomstandigheden van deze branche te verbeteren.

Met vriendelijke groet,

……………………………… (naam)

Ook u kunt bestellen hier.

Read more

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

tien − vier =