Sample huurder brieven aan verhuurder over reparaties

Sample huurder brieven aan verhuurder over reparaties

[Month XX, 20XX]

[Naam Landlord’s]

[Address Landlord’s]

[City, State ZIP]

Re: Window Repair in [Rental Address Property]

Beste [verhuurder]:

Aan [Month XX, 20XX] het kind het leven in [Child’s Adres of Unit Number] gooide een honkbal door mijn keukenraam, te breken. Ik voor het eerst in kennis gesteld van de schade op de avond van [maand XX].

Op dat moment dat het kind aangegeven u’s ouders waren verantwoordelijk voor de reparatiekosten, niet u, en u stelde voor dat ik proberen om de kosten van de reparatie terug te verdienen van het kind’s ouders. Gelieve te herinneren dat ik het niet eens met uw oordeel over de aansprakelijkheid.

Op uw aandringen, ik vroeg het kind’s ouders om te betalen voor de reparatie van het raam. Mijn verzoek werd geweigerd. Op dit punt, zou ik u vragen om het venster te herstellen—op eigen kosten—door [Month XX, 20XX]. Warmte ontsnapt via het gebroken raam, en de luchtvochtigheid in het apparaat wordt steeds een probleem.

Als u don’t repareren het raam binnen de gestelde tijd, zal ik gedwongen worden om te betalen om het venster te laten repareren en zullen de kosten van materialen en arbeid vanaf volgende maand aftrekken’s huur.

Ook u kunt bestellen hier.

Read more

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

5 × 2 =