Sample Sympathy Letter voor Letter Accident

Sample Sympathy Letter voor Letter Accident

Mark White,

No. 4 Baker Street,

Londen

Beste Mark,

Ik hoop dat deze brief vindt u in een goed humeur. Het is een lange tijd dat ik u een brief te schrijven geweest. Ik kwam te weten dat je een ontmoeting met een ongeval onlangs. Hoe gaat het nu en hoe het allemaal gebeurd? Deze dagen het wegverkeer is zo hard niemand geeft om de verkeersregels om het leven van zichzelf en anderen te redden. Iedereen is in de spits altijd en dit gekke stormloop is aan de orde van de dag geworden. Gehoord dat je in je rechterbeen hebben gebroken en nog steeds, buiten levensgevaar.

Ik bid tot God voor uw spoedig herstel en stel voor dat je een keer het gips is verwijderd, u zich concentreren op fysiotherapie en het zal u helpen bij het terug te verdienen snel. Doe alle oefeningen zoals geadviseerd door arts regelmatig. Hebben voedsel rijk aan calcium. Ik kon het niet maken om u persoonlijk te ontmoeten als ik niet het verlof kon krijgen gesanctioneerd, maar mijn goede wensen zijn er altijd voor u.

Ook u kunt bestellen hier.

Read more

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

5 × vier =