Sample uitnodiging brief aan een vriend hem uit te nodigen om uw plaats

Door Himanshu | categorie Letter

Mijn lieve (naam),

Ik ontving uw brief twee weken terug, maar ik kon niet antwoorden u eerder als ik had van Mumbai te gaan in verband met het huwelijk ceremonie van mijn neef. Ik keerde terug naar _______________ (paleis) pas vorig avond.

Ik weet dat uw land Japan is een zeer mooie plaats. Het heeft tal van culturele bezienswaardigheden en natuurschoon, India, kunt u zich bewust zijn, is ook zeer rijk aan kunst, cultuur, historische plaatsen en monumenten en heeft een groot aantal plaatsen van natuurschoon.

Uw belangstelling voor dergelijke dingen had geweten om mij van uw brieven door mij van tijd tot tijd ontvangen worden. U bent evincing grote belangstelling voor het culturele erfgoed en de historische monumenten van India. Om uw nieuwsgierigheid te bevredigen en om te weten en te zien dingen voor jezelf, zou ik u uit een bezoek aan India. Voor zover _______________ (paleis) betreft, zul je mijn gast zijn, terwijl op andere plaatsen, redelijke boarding en inwoning kan worden geregeld via verschillende bronnen, met inbegrip van het Ministerie van Toerisme, de regering van India. Deze afdeling heeft een groot aantal pamfletten beschrijven met foto’s van de verschillende plaatsen van toeristische belangstelling, evenals de plaatsen om te verblijven gepubliceerd.

Ik kan u begeleiden naar een paar plaatsen in de omgeving _______________ (paleis). Op een paar plaatsen, heb ik mijn contacten en relaties, waar boarding en inwoning beschikbaar voor zowel van ons zullen zijn als een kwestie van hoffelijkheid en zonder enige kosten. U kunt een paar aankopen te doen, in het bijzonder van het handwerk, van bepaalde plaatsen in India. Ik zou adviseren u om uw camera mee om kiekjes van de plaatsen die fascinerend kan zijn voor jou nemen. Ik heb een camera van mijn eigen, maar het kan niet zo goed als de jouwe.

Ik hoop dat, zul je make-up je geest om een ​​bezoek aan India te betalen zo vroeg zo handig voor u kunnen zijn. Ik zou graag van u te horen en met mijn beste wensen aan alle aan uw kant.

Hoogachtend

Naam

Ook u kunt bestellen hier.

Read more

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

drie × drie =