Schrijf een brief aan je vriend te bedanken voor verjaardagscadeau

Schrijf een brief aan je vriend te bedanken voor verjaardagscadeau

Schrijf een brief aan je vriend te bedanken voor verjaardagscadeau

Schrijf een brief aan je oom hem te bedanken voor de verjaardagscadeau.

Vervang vriend van oom en andere kleine veranderende’s

420, Shadman, Lahore

Mijn beste vriend,

Ik hoop dat u zich goed door de genade van Allah. Ik ontving uw brief eergisteren. Ik denk dat je zal dus schrijven naar me van tijd tot tijd. Ik was blij heel graag uw huidige te ontvangen op mijn verjaardag. Je gaf me een boek van Iqbal als een geschenk. Je weet dat mijn favoriete dichter is Iqbal. Dus, werd ik erg blij het krijgen van een dergelijke vorm van geschenk. Uw gift zal mijn dorst te ronden. Ik denk dat je huidige is niet alleen een geschenk; het is eerder een symbool van uw liefde voor mij.

Ook u kunt bestellen hier.

Read more

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

drie × drie =